Unieke groepsaccommodatie in Friesland

Samen verblijven in een
groepsaccommodatie met landelijke luxe

Wilt u met een groep op pad, gezellig samen zijn de tijd doorbrengen. Maar wel in een comfortabele luxe groepsaccommodatie die van alle gemakken is voorzien.
Dat kan bij Piaam State. U heeft bij ons privacy in uw eigen slaapkamer en de gezelligheid van de sfeervolle ruime huiskamer.

Unieke groepsaccommodatie

De vijf uitermate ruime gastenkamers

hebben elk hun eigen sfeer en uitstraling

Door de mogelijkheid van het bijplaatsen van extra (kinder)bedden, de aanwezigheid van het buitenzwembad, de grote tuin met speeltoestellen en de verschillende dieren op het erf is Piaam State ook erg geschikt voor familie- en vriendengroepen met kinderen. De slaapkamers zijn voorzien van boxspring bedden en hebben een eigen badkamer met een ruime douche, wastafel en toilet. Door de gemiddelde oppervlakte van ongeveer 50 m2 per kamer is ook het bijplaatsen van kinderbedjes en/of extra bedden mogelijk. De kamers liggen op de eerste verdieping rondom een glazen vide.

Sfeervolle ruime huiskamer

Op de begane grond is een prachtige ruimte
van ongeveer 150 m2

Op de begane grond is een prachtige ruimte van ongeveer 150 m2 die speciaal voor uw groep kan worden gereserveerd. Deze ruimte is van alle mogelijke faciliteiten voorzien zoals ontbijttafels en een zithoek met open haard, televisie, radio en dvd speler. Hier heeft u lekker de ruimte om tijd met elkaar door te brengen, bij te praten, een film te zien, een spelletje te spelen of gewoon te genieten van elkaars gezelschap bij de openhaard. Er is ook een super de luxe kookeiland. Hier kunt u gezellig met z’n allen koken. Heeft u geen zin om (alle dagen) te koken dan kunt u ook catering inschakelen. Indien u hierin interesse heeft, neem dan contact met ons op of ga naar Kookatelier Zuiderzee. Voor groepen bestaat tevens de mogelijkheid om op Piaam State van een exquis private diner te genieten. Indien u hierin interesse heeft, neem dan contact met ons.

Bent u klaar voor een heerlijk groepsverblijf?

Gezien de vele mogelijkheden voor groepen
maken wij voor u graag een vrijblijvende offerte op maat.
Volledig afgestemd op de groepsgrootte, -samenstelling en uw specifieke wensen.

Pin It on Pinterest